Service2020-10-19T11:30:39+00:00

Bare rolig, vi hjælper dig!

Service

Vidste du at…

MCZ er det eneste pilleovnsmærke på det danske marked
med dedikeret og landsdækkende service?

Hvordan fungerer vores service?

Nummer 1 ikon

Bestil din service

Når du vil bestille service, bruger du vores servicecenters hjemmeside: www.mczservice.dk. Her kan du under menuen “Bestil service” se alle vores serviceaftaler. Læs omhyggeligt hvad de forskellige aftaler tilbyder, så du ikke bliver efterfaktureret for manglende eller forkert information/behov ved bestilling.

Efter du har valgt din pilleovns model og trykket bestil, bliver du bedt om at udfylde installationsadressen og dine kontaktinformationer.
Obs! Du skal ikke udfylde betalingsinformation, da du betaler efter dit servicebesøg.

Nummer 2 ikon

Vi plotter straks din serviceopgave ind i vores pulje

Efter din bestilling lægger vi din serviceopgave i kø. Vores system lægger alle serviceopgaver i en regional pulje, og når den har lavet en rute, kan vores serviceteknikere køre denne rute.

Nummer 3 ikon

Vent på vores serviceteknikers opkald

Nu afventer du blot vores opkald fra en af vores serviceteknikere. Grundet travlhed og højsæson kan der gå 10 arbejdsdage, men vi arbejder hårdt på at efterkomme din servicopgave.Vi prioriterer vores serviceopgaver kronologisk, så vi prioriterer altid have din plads i køen efter din bestilling.

Hvorfor skal vi pulje vores serviceopgaver sammen?

Ved MCZ Norden puljer vi alle vores serviceopgaver sammen. Men hvorfor gør vi det?

Lad os forklare det med din bil:
Du vil selvfølgelig gerne servicere din bil, og aftaler derfor en tid med din mekaniker. Så kan du aflevere bilen hos mekanikeren, der tjekker den igennem. Men vi er klar over, at vores kunder ikke lige kan aflevere deres pilleovn hos os, så vi kan efterse og servicere den. Det kræver alt for store ressourcer for vores kunder.

Derfor tager vi ud til vores kunder, og passer det sammen med en lokal rute, så vi kan efterse flere MCZ pilleovne på en dag. Vi kan altså hurtigere servicere din pilleovn, hvis vi alligevel er i dit nærområde – og dét er vores kunder glade for!

Ønsker du dog brændende, at vi kommer indenfor 48 timer, kan du heldigvis tilkøbe vores MCZ EXPRESS-tillæg. Så kan du være tryg.

Tryghedsaftale

Med en MCZ Tryghedsaftale kan du få din MCZ pilleovn serviceret af vores autoriserede teknikere.

De sørger for at:

 • Der bliver lavet et serviceeftersyn efter 11-13 mdr.
 • Pilleovnen renses grundigt i varmeveksler og røgvejene
 • Gennemgå ovnen for evt. systemfejl

Med en tryghedsaftale bliver din MCZ pilleovn prioriteret.

Ved køb af en MCZ pilleovn, gælder vores standard garantibetingelser (basis service). Ønsker du større tryghed i form af en længere garantiordning eller komfort i form af reparation i dit hjem, tilbyder MCZ service – det officielle servicecenter for MCZ pilleovne – en tryghedsaftale på din pilleovn. Denne aftale strækker sig over 2 år (priser for hele perioden) og indeholder både en gange service efter 12 måneder og udvidet garanti.

Service og garantireparationer foretages af vores højt-kvalificerede tekniker som udfører en grundig service og teknisk gennemgang.

Reservedele medbringes altid i bilen så evt. problemer kan løses hurtigt. Alle reservedele er inkluderet i en MCZ Tryghedsaftalen også eventuelle pakninger i forbindelse med serviceeftersynet.

Gælder fastland og brofaste øer.

2.376,00 kr.

Bestil

Serviceeftersyn

Med et serviceeftersyn udfører en af vores kvalificerede serviceteknikere en grundig rengøring af din pilleovn samt en teknisk gennemgang af pilleovnens elektroniske komponenter.

Pakninger og reservedele er ikke inkluderet i prisen.

Bestil et serviceeftersyn, hvis din pilleovn trænger til service eller hvis du blot ønsker at være god ved din pilleovn og forlænge dens levetid. MCZ pilleovne melder selv service efter 1.500 eller 2.000 driftstimer alt efter modeltype. Generelt anbefaler vi dog, at man får serviceret sin pilleovn minimum én gang om året.

Et serviceeftersyn indeholder:

 • En komplet rensning af pilleovnens varmeveksler
 • Teknisk gennemgang af pilleovnens forskellige komponenter
 • Eventuel opdatering af pilleovnens software
 • Justering af forbrændingen
 • Gode råd fra en kvalificeret servicetekniker

Gælder fastland og brofaste øer.

Fra 2.195,00 kr.

Bestil

Fejlfinding

Med en fejlfinding kan du bestille en af vores kvalificerede serviceteknikere til en fejlfinding og fejlretning af din MCZ pilleovn.

Bestil en fejlfinding, hvis uheldet er ude, eller du slev ikke kan finde en eventuel fejl. Vores servicetekniker vil fejlfinde på din pilleovn og fejlrette, hvis nødvendigt og ønsket.

En fejlfinding indeholder:

 • Teknisk fejlfinding på pilleovnen
 • Fejlretning på stedet
 • Eventuel opdatering af pilleovnens software
 • Gode råd fra en kvalificeret servicetekniker

Reservedele er ikke inkluderet i prisen.

Gælder fastland og brofaste øer.

1395,00 kr.

Bestil

Opstartsbesøg

Opstartsbesøg – for dig der vil vide mere om din nye MCZ pilleovn, hvordan man betjener den korrekt og have den opstartet korrekt.

Vælg at lære mere om MAESTRO, hydro-teknikken bag din pilleovn til vand eller om din pilleovn i sin helhed.

Generelt opstartsbesøg

Med et opstartsbesøg får du besøg af en af vores serviceteknikere, der forklarer dig, hvordan din pilleovn fungerer, og hvordan den skal vedligeholdes. Vi tjekker også installationen og tilpasser om nødvendigt pilleovnens indstillinger. Har du relevante spørgsmål, såsom valg af træpiller mm., kan vi besvare disse samt sætte dig ind i vores tilbud om en Tryghedsaftale, der dækker dig og din pilleovn bedst.

MAESTRO-opstartsbesøg

MAESTRO er det nyeste og patenterede styresystem til pilleovne, der gør, at du og din familie kan styre hjemmets varme udelukkende med jeres smartphones. Dette opstartsbesøg sætter dig ind i, hvordan man skaber forbindelsen (og vedholder) mellem pilleovnen og din smartphone samt app’ens vigtigste funktioner.

Opstartsbesøg til hydro-pilleovne

Har du en pilleovn til vand, kan det være en god idé, at bestille en af vores autoriserede serviceteknikere til at tjekke pilleovnens installation igennem samt give en korrekt opstart af menuen. Hermed får du vejledning til vedligeholdelse af pilleovnen eller anbefalinger til forbedringer.

Gælder fastland og brofaste øer.

1.295,00 kr.

Bestil

Vores garantiservice

Du har naturligvis altid 24 mdrs. reklamationsret og 6 mdrs. garanti på sliddele når din ovn er købt fabriksny hos din autoriserede MCZ forhandler. Men husk, at du kan udvide din fulde garantiperiode med yderligere 6 måneder – også på sliddele, hvis du registrerer din ovn inden 10 dage fra købsdatoen. Her kan du registrere din pilleovn.

Du får altid 24 mdr. onsite service (sagsbehandlingstiden er 10-15 arbejdsdage)

Hurtig/Ekspres service kan tilkøbes på www.mczservice.dk

Mulighed for tegning af serviceaftale (GULD), hvor sagsbehandlingstiden er 2-4 arbejdsdage. Se mere på www.mczservice.dk

Ved køb af en MCZ pilleovn uden serviceaftale gælder vores standard garantibetingelser:

 Reklamationsret i 24 mdr.

6 mdr. garanti på alle sliddele, dvs. dele udsat for forbrændingen (brændskål, fjernbetjening, røgsuger, tændstav, glas, Alutec)

Din tryghedsforsikring

Ved køb af en MCZ pilleovn, gælder vores standard garantibetingelser (basis service).

Ønsker du større tryghed i form af en længere garantiordning eller komfort i form af reparation i dit hjem, tilbyder MCZ service – det officielle servicecenter for MCZ pilleovne – en tryghedseaftale på din pilleovn.

Denne aftale strækker sig over 2 år (priser for hele perioden) og indeholder både en service og udvidet garanti.

Service og garantireparationer foretages af vores højt-kvalificerede tekniker som udfører en grundig service og teknisk gennemgang.

Reservedele medbringes altid i bilen så evt. problemer kan løses hurtigt.